Kennelträff 2014

Nu har vi haft den första av våra 2 kennelträffar för i år. Den ägde rum den 16 april och blev jättetrevlig!

Eftersom det var på påskafton så hade vi knytkalas med påskmat och det blev succé! Totalt var det 15 hundar med tillhörande hussar och mattar som kom, 7 kooikrar, 2 kopovar, 2 stabyhounds, 2 schäfrar, 1 sheltie och 1 släthårig foxterrier.
 
Av Divas valpkull så kom alla utom Enzo tyvärr, men vi hoppas han kan komma en annan gång! Deras pappa Noa kom också så det blev en riktig familjeträff. Det är så roligt att följa dom små liven (som har blivit stora nu ju)!
 
Det var också roligt att se så många hundar lösa tillsammans och se hur dom “rättade” in sig i ledet utan att det blev en massa tjafs mellan dom.
 
Vi gick en tipspromenad i skogen på ca 3 km och när vinnaren blivit blivit utsedd, som blev Eva Torffvit, var det dags för nästa lilla tävling. Den bestod av att måla av sin hund på ägg och det fanns många duktiga  konstnärer!
 
När det var färdigmålat var vi hungriga så vi högg in på all påskmat och det var jättegott.
 
När alla var mätta och belåtna och hundarna hade vilat lite gick vi en rallylydnadsbana som var blandad med lite agilityhinder.
 
Det var en jättehärlig dag med en massa trevliga hussar, mattar och underbara hundar. Och som extra bonus sken solen på oss hela dagen!
 
Tack till alla som kom och gjorde dagen möjlig. Hoppas ni kommer tillbaka framåt höstkanten när det är dags för nästa träff!!
Kommentar
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)