Nyheter 2019


 

Moheda, inofficiell utställning, 24 november

Då har vi varit på utställning i Moheda idag. Det var Fazzi, Julia, Lissie och Balder vi hade med oss och det gick jättebra för allihop!!
Är så nöjd med allihop som skötte sig exemplariskt - både två och fyrbenta. Hoppas ni vill fortsätta ställa ut vovvarna.
Fazzi blev BIR valp med Hp och BIG valp 2.
Julia blev BIR valp med Hp. I valpfinalen var hon så trött så hon orkade och ville inte mer så det blev ingen placering.
Lissie blev 2:a med Hp - slagen av syrran - och Balder blev bästa hane med Hp och BIM.

Julia

Lissie

Fazzi

Balder


 

Rallylydnad, Osby, 25 augusti

Är så stolt över mina kooikerflickor Diva och Donna! Trots att vi inte har tränat något så lyckades dom få ihop 2 kvalificerade resultat var idag i fortsättningsklassen på Osby brukshundsklubbs rallylydnadstävling. Diva fick 82 och 83 poäng och Donna 83 och 81 poäng och Donna blev därmed Rallylydnadsmästare i fortsättningsklassen!!


 

Skooi Clubshow, Degeberga, officiell utställning, 17 augusti

Idag har jag, Diva och Donna varit på SKOOIS rasspecial i Degeberga. Även Donnas bror Atlas var där - så roligt att träffa honom emellanåt. Donna och Atlas fick VG men med bra kritik tycker jag. Diva kom på 2:a plats i Veteranklassen med Excellent och CK och fin kritik så jag är nöjd med dagen och nu är hundarna trötta och utslagna lite överallt.


 

Ronneby, officiell utställning, 11 augusti

Jag och Diva har varit på utställning i ronneby där hon fick excellent, ck och blev 2:a i bästa tikklassen, fick därmed sitt tredje och sista svenska CERT och kan nu titulera sig Svensk Utställningschampion!! :D Vår tokiga lilla stjärna <3


 

Crufts, int. Utställning, Birmingham, Storbrittanien, 10 mars

Är så tacksam för att jag fick möjlighet att visa min lilla stjärna på världens största utställning - CRUFTS - Vi fick dock ingen placering för vi gick inte vidare (men egentligen kan man ju säga att vi kom på delad 6:e plats av oss som åkte ut i klassen). Att hon inte gick vidare gör absolut ingenting. Hon är världens bästa hund för mig i alla fall. Köpte i alla fall en rosett så vi har något minne härifrån.