Nyheter 2017


 

 

Sommarens Utställningar

Hässleholm, 21 maj

Utställning i Hässleholm idag. Är supernöjd med resultaten: 4 excellent och 1 CK. Hundarna som lyckades med detta var Diva, Lady, Donna och Zimba. Lady blev 1:a med ex och CK i öppenklassen och Diva blev 3:a med ex. Donna blev också 3:a med ex i juniorklassen och Zimba blev 1:a i sin juniorklass med ex klass där han var själv :)

 

Tvååker, 7-8 juli

Då var helgens utställningar i Tvååker avklarade. Är väldigt nöjd med resultaten och framförallt kritiken på mina stjärnor. Vi hade även tur med vädret för det regnade inte på oss. Och ett stort tack till Madelene Stolth-Elmertoft för att vi fick låna en hörna på dina tält. Och jättetack till Irene som ställer upp och hjälper mig att visa Diva eftersom jag tyvärr inte kan klona mig. Lady fick excellent och blev 3:a i öppenklassen, Diva fick very good och blev 4:a i samma klass. Donna fick Very good och blev 2:a i juniorklassen.

 

Ronneby, 13 augusti

Idag har jag och min kooikertrio varit på utställning i Ronneby. Och idag var dagen då "di gamle" Diva och Iréne visade den yngre generationen var skåpet ska stå. Diva fick excellent,ck,reservcert och reserv cacib och blev 2:a i sin klass. Lady och Donna fick nöja sig med VG och Lady blev 4:a och Donna blev 2:a i respektive klass. Men jag är nöjd med kritiken. Tack Irene för att du drar runt på Diva och står ut med oss andra!

 

Skoois Rasspecial, 27 augusti

I helgen har jag och min kooikertrio varit på utställning i Vårgårda, det var kooikerklubbens Clubshow som gick av stapeln där. Kan inte vara mer än nöjd med mina töser. Lady fick Excellent och blev 3:a bland öppen klass tikarna. Diva fick Very Good men blev oplacerad och Donna fick också Very Good och blev 2a i juniorklassen. En jättetrevlig helg med många trevliga människor och hundar. Och ett jättetack igen till Irene som följer med och hjälper till med Diva eftersom jag tyvärr inte kan klona mig.

Donnas kritik: 1 år. Lite högställd luftig i sin helhet. Feminint huvud. Väl ansatta öron. Bra öronhäng. Lite framskjuten i sin skuldra. Behöver tid för att utvecklas i bröstkorg. Något runt kors. Rör sig livligt och regelbundet från sidan. Ännu något trång fram och bak. Kunde varit lite mörkare i färg. Trevligt och livligt temperament. Väl visad. Very good. 2:a i juniorklassen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Divas kritik: Bra proportioner. Ger för dagen ett litet tungt intryck. Huvudet kunde haft lite mer längd. Bra hals och skuldra. Välvinklad runtom. Tillräckligt öronhäng. Kunde haft stramare överlinje. Rör sig ganska stabilt. Kunde visat sig mer mer energi. Bra päls. Trevligt temperament. Very good.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ladys kritik: Välbalanserad helhet. Bra proportioner. Välskuret huvud. Fina öronhäng. Ganska bra hals och skuldra. Bra benstomme. Lite öppen i sin vinkling. Rör sig stabilt. Kunde haft lite bättre påskjut. För dagen ej i päls. Bra färg. Bra temperament. Exc. 3:a i öppenklassen.

 

 

 

 

 

 

Öland, 3 september

Helgens utställning på Öland i ösregn gav mkt blandat resultat.. Diva exc,ck och en 2:a plats i öppen klass tikar, Lady exc och en 3:e plats i samma klass. Och så lilla Donna som inte alls föll domaren i smaken och blev tilldelad ett sufficient . Nu tar vi nya tag och laddar till Eslöv nästa söndag istället.

 

 


Vårens Utställningar

 

My Dog 2017

Den 7 januari var det dags för My Dog i Göteborg.
Kan bara säga att jag är jättenöjd med mina små stjärnor! Lady fick very good första dagen.

Andra dagen blev Donna som enda tikvalp 1:a med Hp och sedan blev hon BIM. Lady fick Exc med ck och blev 1:a av öppen klass tikarna och sedan blev hon 3:a i bästa tik klass med reserv cert och reserv cacib!

 

Donna och Lady

 

 

 

                                                                  Lady

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donnas kritik

 

 

                                                                                                                                                           Ladys kritik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                  Donna

 

 

 Donna BIM valp

 


 

Nordskånska kennelklubbens valputställning

 Donna och Atlas från H-kullen har varit på utställning i Hässleholm den 26 februari. Donna blev 2:a i sin klass (tyvärr utan HP) och Atlas blev BIM!! Stort grattis till Atlas matte!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                Atlas

 

 

 

Donna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Atlas kritik

 

 

 

 

                                                                                                                                                          Donnas kritik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donna och Atlas

 


 

Malmö Internationella utställning

I dag den 18 mars har jag varit på utställning i Malmö med Diva, Lady och Donna. Alla fick excellent och fin kritik. Donna blev 2:a, Lady 3:a och Diva 4:a i sina respektiva klasser. Tack Irene för att du ville ställa Diva!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ladys kritik                                                                                                            Donnas kritik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Divas kritik