Nyheter 2018


 

Växjö, utställning, 4 november

I dag har jag och Diva varit i Växjö på utställning. Hon blev bästa veteranen med excellent och CK och blev 3:a i konkurrensen. Även Atlas, en av Lady's valpar var där och fick VG och kom 2:a i konkurrensen i öppen klass hanar. Så nu är årets utställningssäsong slut för oss och vi laddar inför starten 2019 med MyDog.


Gotland Dog Show, nat + int. Utställning, 25-26 aug

Nu är Gotland Dog Show, nationell och internationell utställning över. Och jag kan inte vara annat än otroligt nöjd med resultaten!!!
Igår fick Lady äntligen sitt 3:e cert och blev svensk utställningschampion, hon blev även BIR. Diva blev bästa veteran med Excellent och Ck och i konkurrensen blev hon 2:a med reservcert.
Idag blev Lady BIR igen med cacib och Diva blev återigen Bästa Veteran med Excellent och Ck och i konkurrensen blev hon 2:a igen och fick sitt andra cert!

Diva


 

Lady


Tvååker Utställning, 6-7 juli

Så var utställningarna i Tvååker över för i år. Ingen champion lyckades jag få denna gången heller men skam den som ger sig,förr eller senare får vi nog till det lilla Lady och jag.På fredagen fick både Diva och Lady excellent.Diva kom på 2:a plats i veteranklassen och Lady vann öppenklassen men utan ck så hon gick inte vidare. På lördagen fick bägge excellent igen, Lady vann öppenklass men utan ck igen. Diva kom på 2:a plats igen i veteranklassen denna gången med ck så hon slutade på 3:e plats i bästa tikklassen med reservcert.
Tack Madelene Stolth-Elmertoft för att jag och vovvarna fick låna husbilen, och tack för en jättetrevlig grillkväll med bl a Sofie Sonesson och alla andra.

Lady


 

Diva


Hässleholm Nodic Dog Show, 20 maj

I söndags var jag och min trio i Hässleholm på Nordic Dog Show. Diva och Donna fick Very Good och Lady fick excellent och blev 3:a i sin klass. En härlig dag med många vovvar och trevliga människor!

Lady


 

Donna

Diva


Malmö internationella utställning, 1 April

Idag var det hundutställning i Malmö som var på agendan. Det gick bra för vovvarna tycker jag, Lady fick excellent med CK och 3:a i bästa tikklassen.Donna fick excellent och blev 3:a i unghundsklassen och våran lilla Diva fick nöja sig med Very Good men vad gör det, hon är världens bästa Diva ändå <3

Lady


-

Donna

Diva


My Dog Utställning Januari

Nu har vi börjat vårt utställningsår med My Dog i Göteborg . Jag ställde både Lady och Donna båda dagarna, på torsdagen fick bägge 2 Very Good. På fredagen fick Donna VG medan däremot Lady fick Excellent,Cert,Cacib och blev BIM och därmed också direktkvalificerad till Cruft’s 2019!