SUCH RLDN

Meisje's Lady Af Dino

Lady

Född: 2013-04-10       Avliden: 2020-09-26

e: Meisje's Dezz-Noa

u: SUCH SVCH RLDN Stensvassas BeMy Diva

Lady var en lite försiktigare och känsligare dam än sin mamma Diva. Hon ville ta det i sin egen takt när hon träffade både människor och djur men när hon väl had godkänt dom så var hon väldigt glad och lycklig. Lady kom från min (Maritas) första egenuppfödda kull (F-kullen). Mamma är våran egen Diva och pappan är en hane från Meisje's D-kull!

Med Lady tävlade jag i rallylydnad och vi höll på att ta oss igenom fortsättningsklassen. Spårade gjorde vi också en del.Nosework pysslade vi också lite med ibland. Vi åkte också på mkt utställningar och hon var Svensk utställningschampion. 2018 blev vi kvalificerade för att åka till  England på världens största hundutställning-Cruft's 2019. Vi blev inte placerade men det var en otrolig upplevelse att få se detta i verkligheten!

Lady har fått två kullar på kennel Meisje's, H-kullen, där vi behöll en tikvalp, Donna och I-kullen där vi behöll en tikvalp på foder, Julia.

Tyvärr blev hon allvarligt sjuk när hon var 7.5 år gammal och fick somna in alldeles för tidigt. Hon kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta min lilla Lady.

Patella: UA vWd DNA-test: Fri 
Öga:  UA ENM DNA-test: Fri
HD: A BPH: Genomfört, utan skott.
Utställning: SE UCH, 3x CERT, 3x BIR, 1x BIM, 3x CACIB, 12x CK, 1x R-CERT, 2x R-CACIB
Rallylydnad: RLDN.

Updt: 19-12-18

-